Er det umuligt at finde en lejebolig i København?

Ja, det er så spørgsmålet som jeg dagligt har stillet mig selv det sidste års tid! Siden jeg var nød til at flytte fra min sidste lejlighed, har jeg måtte bo forskellige steder hos venner og familie. På den måde har jeg selvfølgelig været heldigt stillet. Jeg er bestemt godt klar over at ikke alle har den mulighed.

Generelt er det jo et problem at København ikke har nok boliger. Det næste problem er så at København ikke har nok boliger, som er til at betale! Jeg har brugt utallige timer på diverse online portaler for lejeboliger i København og det eneste som har vagt min interesse, har indtil videre været MEGET LANGT fra min prisklasse!

boliga-lejnu-lejebolig

Find en lejebolig i København

Lige som jeg troede at jeg aldrig skulle finde en lejebolig, blev jeg af en veninde gjort opmærksom på LejNu, som er en online portal hvor de har valgt at fokuserer på sikkerhed. Det er jo almen viden at mindst 50% af de boligannoncer, som figurerer på nettet er falske!
Det er umiddelbart ikke tilfældet på Lejnu.dk, som har forpligtet alle udlejere, som anvender siden til at registrere sig med NemID.
Så vidt jeg kan se har det virkelig hjulpet. Det virker altså når folk ved at man kan finde tilbage til dem og det er selvfølgelig en del mere besværligt at fake oplysninger, når man skal bruge NemID.

Jeg har endnu ikke fundet en lejebolig, men jeg er ved godt mod. Jeg sender stadig flere ansøgninger afsted hver dag, men forskellen er at jeg rent faktisk får svar fra langt de fleste. Man kan virkelig mærke at der er ‘ægte’ mennesker bag annoncerne!

Krydser fingre for at jeg snart finder et sted at bo!